Magsjuka!!!

Jaha då har magsjukan hittat hem till oss också :( Trist och tråkigt. Vi som skulle ha middagsgäster ikväll, 10 pers sammanlagt!
Ja det är väl bara till att ställa in. Men så tråkigt när det är släkten från Göteborg som kommer. Dom har inte varit här på snart 10år. Sist var på vårat bröllop.
Men dom stannar några dagar så om vi andra klarar oss får vi ta det en annan dag. Det är Ulfs farbror Sigge som kommer med ett flyttlass. Han kommer tillbaka hem efter mer än 50år i Stenungsund! Ska bli roligt att han bor i Bräcke så vi kan ses oftare. Ulfs kusin Rosa med familj är också med.
 
Igår var vi ute och åkte skoter med syrran :) Hon fick provköra lite, gick bra! Inga försäkringsskador iallafall ;)
Men det  behövs MERA snö. 
Tittade på gamla kort också och skrattade åt oss själva, herregud hur vi såg ut :) Hittade många kort på både pappa och H-J. Roliga minnen dök upp men saknaden väcktes också och det är fortfarande svårt att fatta att vi inte ska ses mera :( Var till graven och tände ljus. 
Har så många val framöver att göra, mycket känns bra men många tankar blir det :/
Jag fortsätter med att ta hand om lilla Lea som kräks. Blir väl soffan kanske och hoppas att vi andra klarar oss.
Ha en bra dag!!

Kommentarer
Postat av: Cissi

Förstår saknaden efter era nära o kära. Tur ni har varandra, du & Sara! Hoppas magsjukan bara var ett engångsfall o att Lea snart blir frisk o ni sedan kan umgås med Ulfs släkt!! /C

2012-12-29 @ 18:16:02
URL: http://arcturas-idyll.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0