Magsjuka!!!

Jaha då har magsjukan hittat hem till oss också :( Trist och tråkigt. Vi som skulle ha middagsgäster ikväll, 10 pers sammanlagt!
Ja det är väl bara till att ställa in. Men så tråkigt när det är släkten från Göteborg som kommer. Dom har inte varit här på snart 10år. Sist var på vårat bröllop.
Men dom stannar några dagar så om vi andra klarar oss får vi ta det en annan dag. Det är Ulfs farbror Sigge som kommer med ett flyttlass. Han kommer tillbaka hem efter mer än 50år i Stenungsund! Ska bli roligt att han bor i Bräcke så vi kan ses oftare. Ulfs kusin Rosa med familj är också med.
 
Igår var vi ute och åkte skoter med syrran :) Hon fick provköra lite, gick bra! Inga försäkringsskador iallafall ;)
Men det  behövs MERA snö. 
Tittade på gamla kort också och skrattade åt oss själva, herregud hur vi såg ut :) Hittade många kort på både pappa och H-J. Roliga minnen dök upp men saknaden väcktes också och det är fortfarande svårt att fatta att vi inte ska ses mera :( Var till graven och tände ljus. 
Har så många val framöver att göra, mycket känns bra men många tankar blir det :/
Jag fortsätter med att ta hand om lilla Lea som kräks. Blir väl soffan kanske och hoppas att vi andra klarar oss.
Ha en bra dag!!

Uppesittarkväll med Bingolotto!
Stress!!

Tyckte att det var lugnt inför julen och kände ingen stress igår!
Meeeen det var igår det, oj oj vad fel jag hade!
Idag har jag slagit in de sista julklapparna (har aldrig hänt att jag varit så sen nån gång!) Åkt runt på byn och lämnat  julklappar, handlat och nu är det dags att laga mat.
Jag är en riktig tidsoptimist har jag upptäckt. Min sjukdom och medicinen har ett "finger med i spelet". Jag är sämre på att planera, organisera och blir ofta lite sen för jag virrar omkring:/
Men fördelen med medicinen är att min huvudvärk är mycket bättre! Så jag och framförallt min omgivning, har fått anpassa sig till den "virrhöna" jag har blivit. 
Tyvärr lär jag inte bli bättre i framtiden enligt läkarna:( hellre sämre. Men det är då!!
Just nu mår jag bättre än på länge och tänker leva i nuet :) framtiden vet ingen någonting om......
Ja ja nog om detta. Nu går tiden igen och jag blev sittandes här av nån konstig anledning ;)
Elden sprakar, julmusiken är igång och gubben har serverat en Gin o Tonic :) 
Ser fram emot uppesittarkvällen och skiter i stressen. GOD JUL!
Längtar tills julaftonsmorgon och paketöppning i sängen :) Lilla gumman vad åren går fort!

Njuter!

Full fart hela dagen:) Julklappsinslagning, städning och en rolig skotertur! Bara jag och Lea hemma ikväll. Ätit en tre-rätters middag bestående av smördegsknyten fylld med spenat o fetaost, fläskfile med skinka o två sorters stekt lök, leas egengjorda persiljesås m vitlök. Avslutade med vaniljkrämsfyllda smördegsknyten med glass! Behöver jag säga att jag är proppmätt.... Mysigt med tjejkväll<3 Ulf är hos svärfar och kokar kalvsylta, en årlig tradition. Wilma är i Nyhem hos Glenn och Alicia o Filip i Sösjö hos Lena. Men snart är vi samlade allihopa igen, ser fram emot julafton:)

Vilket påhitt!!

Jaha då har man en egen blogg då! 
Wilma har fixat, trixat och tjatat att mamma ska ha en istället för att skriva allt på Facebook!
Vet inte om jag har tid att sitta här och skriva en massa och framförallt VAD ska jag skriva om???
Livet är ju mest lika varje dag men med vissa höjdpunkter såklart.
Just nu är det bara så härligt att ha lov tillsammans med hela familjen. Har klätt granen tillsammans med mina älskade döttrar idag och julstämningen smyger sig på <3
Nu blir det till att koka knäck och baka mera kakor resten av dagen. Ska även försöka hinna ut på en skotertur. Den första med min skoter. Som jag har längtat efter att ha en egen igen och äntligen är det dags!
Vill ha mera snö.....
Ja ja nu blev jag ju sittandes här iallafall, ha ha!!
 
Bjuder på en bild av fjolårets "trostomte"!! Hittade inget skägg så mommas trosor fick duga. Ha ha, så tokigt kan det vara hemma hos oss!
 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


RSS 2.0